Övrig publikation

Adaptability of the High-Value Egg and Broiler Production in Sweden, In: Resilient and sustainable EU-farming systems; exploring diversity and pathways, Chapter 15


Författare: Gordana Manevska-Tasevska  Jens Rommel  Helena Hansson 


The Swedish egg and broiler sector faces strict regulation, changes in consumer’ preferences for high-quality food, and a need for constant technological adaptation. The aim of this chapter is to map key characteristics and to assess the resilience of the sector.


Liknande publikationer


2025-11-17
AgriFood Rapport 2025:4
Stöd till nationella särkrav i EU:s jordbruk
2025-06-24
AgriFood Fokus 2025:5
Handelskrig med USA - så påverkas jordbruksmarknaden i EU
2025-04-11
AgriFood Fokus 2025:2
Jordbruksavdrag och bränsleskatt - så påverkas konkurrenskraft och miljö

Författare:

Bild på medarbetare: Gordana Manevska-Tasevska. Foto.
Gordana Manevska-Tasevska

Jens Rommel

Helena Hansson